Coca-Cola Cup Zagrebačke županije otvorili smo u Rugvici

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cupa 2019. Zagrebačke županije održao se danas u sportskoj dvorani osnovne škole Rugvica s početkom u 10 sati

Coca-Cola Cup Zagrebačke županije otvorili smo u Rugvici

Sub, 26. Siječanj 2019.


Sportska dvorana u Rugvici danas je bila gotovo premala za sve ljubitelje malog nogometa i njihove navijače koji su se okupili na prvom ovogodišnjem kvalifikacijskom turniru Coca-Cola Cupa. Okupljene učenike pozdravili su gospodin Robert Munđer, predsjednik zajednice športskih udruga i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih.

''Općina Rugvica puno ulaže u programe namijenjeni djeci i sportu i veselimo se nadolazećoj Turneji radosti u proljeće'' - izjavio je gospodin Munđer.

U sklopu ceremonije otvorenja Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih mladih predao je donaciju sportske opreme osnovnoj školi. Mlade nogometaše iz svoje općine podržala je i Ana Munić, predsjednica općinskog vijeća Rugvice.

Napete nogometne utakmice igrale su se u dvije kategorije: U15 i U18, a pobjedničke ekipe: Cola i Medenjačići plasirali su se na županijsku završnicu Zagrebačke županije. Predstavnici svih ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, a pobjednici su osvojili majice s potpisom Marcela Brozovića.

 

Slike s turnira možete pronaći OVDJE