Državno finale Coca- Cola Cupa uživo na SK1 televiziji

Napeta finala najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj pratite uživo 2. kolovoza na SK 1 televiziji i našem Facebooku s početkom u 20 sati

Državno finale Coca- Cola Cupa uživo na SK1 televiziji

Čet, 01. Kolovoz 2019.


Velika državna završnica Plazma Sportskih igara mladih u 7 sportskih disciplina održava se 30.7.- 10.8. na sportskim terenima diljem Splita.  Prva su na redu bila natjecanja u malom nogometu za 2008. godište i Kinder+ Sport turniru u košarci, nakon čega slijedi državna završnica Coca- Cola Cupa.

Coca- Cola Cup

Najpopularniji i najmasovniji sport na svijetu svoju veliku bazu ima i u Hrvatskoj. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodio je čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj.

Osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik: plasman na završni turnir u Splitu koja se održava od 30.7.-2.8. na terenima FESB-a, Parka Mladeži i Spinutu. Velika finala u oba godišta (2001. i mlađi te 2004. i mlađi) odigrat će se na terenima FESB-a 2. kolovoza s početkom u 20 sati., a  prenosit će se izravno na SK1 televiziji i Facebook stranici Plazma Sportskih igara mladih.

Nakon Coca- Cola Cupa na red će doći i državne završnice za ostale sportove u sustavu Plazma Sportskih igara mladih:

3. smjena od 5.8. do 7.8.2019. - Šah, HEP rukomet i HPB odbojka na pijesku

4. smjena od 8.8. do 10.8.2019. - Odbojka i stolni tenis

 

Detaljan raspored odigravanja turnira možete pronaći na linku: https://www.igremladih.hr/bs/novosti/raspored-drzavne-zavrsnice-u-splitu