Informacije za dolazak 2. smjene na državnu završnicu u Savudriji

Bliži nam se druga smjena državne završnice u Savudriji koja će ugostiti graničar i Hrvatska pošta Cup u tenisu

Informacije za dolazak 2. smjene na državnu završnicu u Savudriji

Sri, 19. Lipanj 2019.


Donosimo vam informacije za polazak ekipa i natjecatelja za drugu smjenu državne završnice u Savudriji.

Raspored vlakova možete pogledati OVDJE

VAŽNO:

1.       Savjet je da nazovete prije i provjerite kako ne bi dolazili na kolodvore bez da znate da su karte na kolodvorima. Često se zna dogoditi da blagajnici koji rade na šalterima na kolodvorima ne vide odmah brzojavku i karte koje su im stigle iz Zagreba. Brzojavku možete preuzeti OVDJE

2.       Također provjerite radno vrijeme blagajni. U većini gradova blagajne ne rade rano ujutro ili preko noći kad neki od vas putuju. Tada su blagajne zatvorene i ne možete preuzeti karte. Kako bi to izbjegli informirajte se za radno vrijeme blagajni prije preuzimanja karata.

3.       Ove godine iz nekih gradova nema označenih sjedala. Svako ekipa/dijete mora zauzeti samo svoja mjesta bez zauzimanja 2 ili 3 mjesta jer djeca koja budu ulazila na kasnijim stanicama neće imati svoja mjesta i morat će stajati na nogama tijekom noći.

Od Zagreba za Rijeku imamo posebna vagona koji će biti označeni.

U Rijeci vas čekaju autobusi koji će vas prevesti do Savudrije. Ogulin, Split i Korčula dolaze u Rijeku u ranim jutarnjim satima i odmah ih prevozimo za Savudriju.

 

DODATNO:

Molimo za strpljene kad dođete na recepciju u Kamp nakon dugog puta. Bit će vruće, dug je put, ali učinit ćemo sve da vas smjestimo što prije. Molimo pripremite sve dokumente da sve brže odradimo (u privitku ponovo šaljemo dokumente za svaki slučaj!

Svi koji dolaze svojim prijevozom dolazak u Kamp je od 14.30 sati do 16.30 sati u subotu

Veliki pozdrav i vidimo se u Savudriji!