Koprivnica postaje domaćin Turneje radosti

Dvorana Srednje škole će u srijedu postati središnje mjesto sportskih okršaja, druženja i zabave

Koprivnica postaje domaćin Turneje radosti

Pon, 08. Travanj 2019.


Program će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti predstavnici Grada Koprivnice i predstavnici Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovat će  djeca iz osnovnih škola s područja Koprivnice koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici će se plasirati na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja, a gdje će u četiri dana imati priliku besplatno uživati u čarima Savudrije i druženju s klincima iz cijele Hrvatske. Pobjednici finalnih turnira, sudjelovati će na Međudržavnoj završnici gdje će odmjeriti snage sa djecom iz Bosne i Hercegovine i Srbije u Splitu u kolovozu. 

Osim sportskog dijela natjecanja sve okupljene čekaju mnogobrojna iznenađenja te edukativne aktivnosti u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Sve okupljene čeka okrijepa u Coca- Cola Cup corneru, izbor za najboljeg sportaša Hrvatske, te HPB i Hrvatska pošta korneri.