Malonogometaši iz Topuskog svečano su otvorili Coca- Cola Cup 2019.

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cupa 2019. održao se danas u sportskoj dvorani Termi Topusko s početkom u 10 sati

Malonogometaši iz Topuskog svečano su otvorili Coca- Cola Cup 2019.

Pet, 25. Siječanj 2019.


Sportska dvorana u Topuskom danas je bila gotovo premala za sve ljubitelje malog nogometa i njihove navijače koji su se okupili na prvom ovogodišnjem kvalifikacijskom turniru u Topuskom. Okupljene učenike pozdravili su gospodin Domagoj Mosler, ravnatelj Top Termi Topusko, Jelena Roknić, zamjenica načelnika općine Topusko i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih.

''Sretni smo što su Plazma Sportske igre mladih odabrale upravo Topusko za početak Coca- Cola Cupa 2019. Općina Topusko puno ulaže u programe namijenjeni djeci i sportu i veselimo se nadolazećoj Turneji radosti u proljeće'' - izjavila je gospođa Roknić.

U sklopu ceremonije otvorenja Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih mladih predao je donaciju sportske opreme ravnateljici osnovne škole Topusko Jani Markulin.

Napete nogometne utakmice igrale su se u dvije kategorije: U15 i U18,  a pobjedničke ekipe: Potrošeni i Strvinari plasirali su se na županijsku završnicu Sisačko-moslavačke županije. Predstavnici svih ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, a pobjednici su osvojili majice s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca. Potpisanu majicu osvojio je i Kristijan Avramović iz ekipe Strvinari koji je proglašen igračem turnira.

Fotografije s današnjeg turnira možete pogledati OVDJE