Malonogometni spektakl u Iloku na otvorenju sezone Coca- Cola Cupa

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cup 2020. održao se u subotu u Iloku

Malonogometni spektakl u Iloku na otvorenju sezone Coca- Cola Cupa

Ned, 05. Siječanj 2020.


Gradska dvorana u Iloku je u subotu,4.siječnja s početkom u 18 sati ugostila najbolje malonogometne ekipe na završnici turnira koji se razigravao u među školarcima Iloka. Napeta finala odigravala su se u 2 kategorije, U15 i U18 , a iločke nogometne snage pred punim tribinama uz glasno navijanje pokazale su svu raskoš svojih talenata i fair play. Prve su na teren istrčale ekipe Dečki iz pekare i i Nismo se dogovorili i u napetoj utakmici ''Pekari'' su pobijedili s 2:0.U kategoriji 2005 godište i mlađi snage su odmjerili Bakugani i Ekipa za smijanje koja je u konačnici pobijedila s 2:1. Svi finalisti plasirali su se na županijsku završnicu Vukovarsko- srijemske županije.

Nakon Iloka slijedi kvalifikacijski turnir u Ivankovu 10. siječnja, a turniri će se održati i u Županji i Vinkovcima. Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Prijave za Coca-Cola Cup 2020. otvorene su od 16. prosinca, a od ove sezone uvodi se i kategorija ženskog nogometa.Najpopularniji i najmasovniji sport na svijetu svoju veliku bazu ima i u Hrvatskoj. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji.

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije u muškoj kategoriji: U-15 (2005. godište i mlađi) i U-18 (2002. godište i mlađi), te U15 u ženskoj kategoriji.  Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).