U Supetru održan veliki Kinder turnir u košarci

Županijska završnica Kinder turnira u košarci pretvorila je Supetar u centar amaterske košarke Hrvatske.

U Supetru održan veliki Kinder turnir u košarci

Ned, 09. Veljača 2020.


Mladići i djevojke pokazali su svoju vještinu pod košem, a najspretniji i najsretniji osvojili su put na državnu završnicu.

Natjecale su se igračice i igrače koji ulaze u jednu od dvije kategorije: 2005. godište i mlađi (u muškoj i ženskoj konkurenciji) i 2007. godište i mlađi (muška konkurencija). Pobjednici turnira s ekipe: Uličari, ŽBK Brač i Dream Team i plasirale su na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u  kolovozu u Splitu. Čestitamo svim ekipama i nestrpljivo očekujemo nove uzbudljive trenutke na košarkaškim terenima.

Prijave su besplatne i slobodne za sve zainteresirane igračice i igrače koji ulaze u jednu od dvije kategorije: 2005. godište i mlađi (u muškoj i ženskoj konkurenciji) i 2007. godište i mlađi (muška konkurencija). Ekipa se sastoji od najviše 4 igrača, a utakmica može početi ako svaka ekipa u polju ima po 3 igrača. Vrijeme jedne utakmice nije ograničeno. Igra se dok se ne postigne potreban broj koševa (11 koševa za djevojke i 11 koševa za mladiće).

Slike s turnira možete pogledati OVDJE