Prvi Coca-Cola Cup turnir Karlovačke županije okupio sve osnovnoškolce iz Vojnića

Sportska dvorana u osnovnoj školi Vojnić danas je bila gotovo premala za sve ljubitelje malog nogometa i njihove navijače koji su se okupili na prvom ovogodišnjem kvalifikacijskom turniru Karlovačke županije.

Prvi Coca-Cola Cup turnir Karlovačke županije okupio sve osnovnoškolce iz Vojnića

Pet, 01. Ožujak 2019.


Coca- Cola Cup po prvi puta se održao u Vojniću i dokazao da u Karlovačkoj županiji odrastaju pravi mali sportski talenti. 

Okupljene učenike pozdravili su gospođa Mirjana Stojković, ravnateljica škole, Nebojša Andrić, načelnik općine Vojnić i Tihana Butorac, predstavnica Plazma Sportskih igara mladih. ''Sretni smo što su Plazma Sportske igre mladih po prvi puta u Vojniću, mi smo mala općina i ovakve manifestacije omogućavaju našoj djeci da se natječu i dobiju mogućnost da se druže s djecom iz ostalih dijelova Hrvatske'' istaknuo je gospodin Andrić. U sklopu ceremonije otvorenja školi je predana i donacija sportske opreme.

Napete nogometne utakmice igrale su se u kategoriji U15, a pobjednička ekipa Pčelari plasirali su se na županijsku završnicu Karlovačke županije. Predstavnici ekipa sudjelovali su i u natjecanju u tehniciranju, a pobjednik je osvojio majicu s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca. Potpisane majice osvojili su i Filip Čengić-najbolji golman turnira, Valentin Bjelić- najbolji strijelac turnira i Siniša Basara- najbolji igrač.

Fotografije s turnira možete pronaći OVDJE