Sve je spremno za veliko međunarodno finale u Splitu

Split će od 20. do 25. kolovoza ugostiti međunarodnu završnicu 22. Plazma Sportskih igara mladih

Sve je spremno za veliko međunarodno finale u Splitu

Pon, 20. Kolovoz 2018.


Nakon napetih državnih finala u Splitu, Beogradu i Sarajevu sve je spremno za veliku međunarodnu završnicu u Splitu koja će se održati od 20.- 25. kolovoza. Sportska natjecanja su na programu u četvrtak 23. kolovoza i petak 24. kolovoza, a velika kruna ovogodišnje završnice biti će zabavno- sportski spektakl na Rivi u petak s početkom u 19.30 sati.

Uz više od tisuću natjecatelja iz regije, stanovnike Splita i okolice prisustvovat će i uglednici i predstavnici partnera i sponzora te svečano zatvoriti 22. Plazma Sportske igre mladih uz vatromet i veliki zabavni program.

Prvi sudionici stižu već u ponedjeljak navečer iz Srbije, nakon čega će im se pridružiti novi prijatelji iz svih dijelova Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Sportski tereni su spremni za festival sporta, fair playa i druženje, a splitske plaže čekaju svoje vesele goste.

Svečano zatvaranje uveličat će ministar unutarnjih poslova, gospodin Davor Božinović, gospodin Ante Bačić, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, Stipe Mamić, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja, te Željko Tufekčić i Zoran Bogdanović, predsjednik uprave Coca- Cola HBC, našeg dugogodišnjeg partnera.

Veliko događanje u Splitu ne žele propustiti ni Dragan Stajković, generalni direktor tvrtke Bambi, Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske reprezentacije, Predrag Mijatović, Slaven Bilić, Enis Bešlagić i mnogi drugi.