Svečano otvorenje Plazma Sportskih igara mladih ove godine u Ivanić- Gradu

Veliko sportsko-edukativno događanje održat će se 16.5. s početkom u 12 sati u Sportskom parku Zelenjak

Svečano otvorenje Plazma Sportskih igara mladih ove godine u Ivanić- Gradu

Pon, 14. Svibanj 2018.


Program otvorenja će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti gospodin, Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić Grada i Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovat će djeca iz osnovnih škola s područja Ivanić Grada i okolice koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici će se plasirati na državnu zavšnicu Plazma sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja.

Na događanju će biti će informativno – edukativni korneri za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje „Zajedno više možemo – u akciji s policijom“ u kojem će se  provoditi  aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova. Osnovnoškolci će moći naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz krim policije i obići policijska vozila i motore.

Plazma korner bit će pun aktivacija i okrijepe za sve a osnovnoškolci birat će i najboljeg sportaša/sportašicu Hrvatske.

Coca-Cola kutak biti će orijentiran na nogometnu tematiku, a kako bismo svi bili savjesni i očuvali našu prirodu sve bočice sokova i vode ćemo prikupljati za recikliranje.

Nakon sportsko-zabavnog dijela, uslijedit će večernji dio programa koji će započeti u 21 sat velikim koncertom Mirka Švenda Žige za sve građane.

Vidimo se svi u Ivanić-Gradu jer igre su zakon!