Topusko i Rugvica ugošćuju prve kvalifikacijske turnire Coca- Cola Cupa 2019.

Coca-Cola Cup 2019. karavana službeno započinje svoj put. Čekaju nas pune tribine, glasni navijači i vrhunski nogomet.

Topusko i Rugvica ugošćuju prve kvalifikacijske turnire Coca- Cola Cupa 2019.

Čet, 24. Siječanj 2019.


Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cupa 2019. održat će se u Topuskom u petak, 25. siječnja, u sportskoj dvorani Termi Topusko s početkom u 10 sati. U subotu 26.1. u sportskoj dvorani osnovne škole Rugvica s početkom u 10 sati očekuje nas nastavak nogometnog ludila i borbe za županijske završnice.

Sve zainteresirane ekipe mogu se besplatno prijaviti i na dan održavanja turnira u dvorani. Uz mnogobrojne prijavljene ekipe, na tribinama će ih bodriti osnovnoškoloci i srednjoškolci iz njihovih općina. Osim borbe za plasman na županijsko finale i ultimativni cilj- plasman na državnu završnicu u Splitu, mali nogometaši imat će priliku osvojiti i majice s potpisom našeg proslavljenog reprezentativca Marcela Brozovića koji je spremno podržao projekt.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima  razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2004. godište i mlađi) i U-18 (2001. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored