Turneja radosti stiže u Zagreb i Daruvar!

Ovaj tjedan očekuju nas velike Turneje radosti na središnjim gradskim trgovima u dva grada.

Turneja radosti stiže u Zagreb i Daruvar!

Pon, 30. Travanj 2018.


Nadamo se da su mali Zagrepčani i Zagrepčanke vikend iskoristili za zadnja zagrijavanja i pripreme jer u četvrtak, 3. svibnja očekuje ih velika Turneja radosti na Trgu bana Josipa Jelačića. Svečani program započet će u 10 sati, posjetit će nas mnogi pripadnici Grada i drugih institucija, ali i poznati sportaši i sportašice. Svi će oni navijati za osnovnoškolce koji će se natjecati u utrci na 60 metara i turniru u odbojci. Ulog je, kao i uvijek, velik, a to je odlazak na državnu završnicu u Savudriji krajem lipnja.

Svi okupljeni imat će priliku probati Plazma kekse kod naših promotora, tako da će odmor od natjecanja i zabava biti zagarantirani. Coca-Cola korner nudit će pregršt osvježenja i mogućnost igranja malog nogometa i druge aktivacije.

S nama će biti i naš partner Ministarstvo unutarnjih poslova propagirajući našu zajedničku akciju: ''Zajedno više možemo - u suradnji s policijom''. Moći ćete isprobati simulatore prave vožnje na pologonu u autićima, pregledati policijska vozila, naučiti tehnike spašavanja Crvenog križa i HGSS-a te mnoge druge zanimljive stvari.

Važno je naglasiti da na svakoj Turneji educiramo o važnosti recikliranja i očuvanja okoliša, tako će biti i na ovoj Turneji, na kojoj ćemo imati spremnike za prikupljanje plastičnih boca.

 

Dan nakon Zagreba, 4. svibnja, ništa manje uzbuđenja čeka nas u Daruvaru. Veselimo se odličnoj energiji u tom gradu i jedva čekamo da natjecanja i programi počnu! :)

 

Igre su zakon!