Veliki dan sporta Plazma Sportskih igara mladih u Križevcima

Više od 400 učenika osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima okupit će se u petak u 10 sati kako bi obilježili Plazma sportski dan u svojoj školi.

Veliki dan sporta Plazma Sportskih igara mladih u Križevcima

Čet, 11. Listopad 2018.


Program će sadržavati svečanu dodjelu nagrada svim učenicima koji su u protekloj školskoj godini predstavljali školu na različitim sportskim natjecanjima. Koliko su male Križevčanke i Križevčani uspješni pokazuje i podatak da su sudjelovali u mnogobrojnim sportskim natjecanjima i ostvarivali odlične rezultate: osim na Plazma Sportskim igrama mladih uspješno su sudjelovali i na državnom prvenstvu Školskih sportskih društava u krosu, atletici, 3kros, poluzavršnom državnom natjecanju u košarci, odbojci, rukometu te karateu.

Nagrade će im predati gospodin Darko Koren, župan Koprivničko- križevačke županije, gospodin Danijel Šaško, zamjenik gradonačelnika Križevaca, gospodin Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam grada Križevci, gospodin Dražen Bokan, ravnatelj škole i gospodin Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih.

Nakon dodjele uslijedit će sportska natjecanja na kojim će sudjelovati predstavnici škole iz redova od prvog do četvrtog razreda. 

Povodom sutrašnjeg velikog dana, Tihomir Gudić, izvršni direktor Plazma Sportskih igara mladih je izjavio:

''Plazma Sportske igre mladih ponose se svojim dugom tradicijom organiziranja sportskih natjecanja za djecu i mlade koja su u potpunosti besplatna za sve sudionike, što ne bi bilo moguće bez potpore naših partnera i sponzora. Više od 1.500.000 djece u protekle 22 godine su naša radost i snaga i obveza da svake godine sustav natjecanja i događanja podignemo na još višu razinu, a posebnu pozornost stavljamo na aktivnosti s lokalnim zajednicama i suradnjama. Obveza je svih nas da svakom djetetu omogućimo doticaj s bavljenjem sportom i sportskim načinom života.''