Coca-Cola Cup u malom nogometu

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Ponosni što smo od 2020.godine u suradnji s UEFA pokrenuli i kategoriju ženskog nogometa. Inkluzija te promicanje jednakosti i sportskih vrijednosti su važne odrednice Plazma Sportskih igara mladih.

Coca-Cola Cup u malom nogometu

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu u Europi koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih.

Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

 

 

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do lipnja 2024 nakon čega će uslijediti županijska finala. Nakon županijskih finala organiziraju se regionalna natjecanja po donjem rasporedu.

 

Prijavi se i ''Budi dio igre''
Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.hr ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2007. godište i mlađi) i U-18 (2005. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).
Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na: http://igremladih.hr/bs/coca-cola-cup-raspored

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

 “Plazma Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
 

 i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

 

ONLINE PRIJAVE ZA NATJECANJE

PRAVILA MALI NOGOMET