Riječ predsjednika Igara

Riječ predsjednika Igara

Plazma Sportske igre mladih kroz sport, druženje i edukaciju kod djece i mladih potiču izgradnju zdravih životnih navika i odgovornosti prema sebi i društvu.

Pomažemo u stvaranju odgovornih članova našega društva koji će graditi svoju budućnost na temelju pozitivnih sportskih vrijednosti. Oduvijek se povodimo svjetskim uzorima u vidu organizacije natjecanja i popratnih događanja tako da svake godine organiziramo više od 50 popratnih sportsko-edukativnih događanja u suradnji s lokalnim samoupravama, velike evente otvaranja i zatvaranja Igara kojima prisustvuje više od 20.000 ljudi uz live televizijski prijenos uživo, te veliku završnicu Coca- Cola Cup turnira uz televizijski prijenos uživo. Sva događanja popraćena su velikim produkcijskim setupovima, marketinškim i PR kampanjama koje sponzorima i gradovima domaćinima donose izrazit visibility i promociju. Uspješan model Igara iz Hrvatske prenijeli smo i Srbiji i Bosni i Hercegovini gdje svake godine bilježimo porast sudionika i gradova i općina koji žele ugostiti turnire ili događanja Igara.

Shvaćamo da društveni i gospodarski razvoj ovisi o održivom upravljanju prirodnim resursima našeg planeta, priznajemo prirodnu i kulturnu raznolikost svijeta i prepoznajemo da su sve kulture i civilizacije ključni čimbenici održivog razvoja. Da bi ciljevi bili postignuti, svatko treba ispuniti svoj dio obveza: vlade, privatni sektor, civilno društvo i svatko od nas. 

Povezivanje s Plazma Sportskim igrama mladih našim partnerima donosi višestruke koristi. Povezujemo sve svoje dionike i uključujemo ih u pozitivnu sliku i ugled koji gradimo kao promotor zdravog načina života i društvenih vrijednosti među djecom i roditeljima. Stoga ne čudi što su nam podršku dale brojne međunarodne organizacije, institucije i uvaženi pojedinci.

U 26 godina postojanja povezali smo 2.500,000 djece i mladih te smo izvršili utjecaj na brojne generacije. I u budućnosti se obvezujemo kroz sport, edukaciju i snažne medijske aktivnosti graditi odgovorne pojedince koji su temelj našeg društva.

 

 

Srdačan sportski pozdrav!

Predsjednik Organizacijskog odbora 

Zdravko Marić